slogan

 

Product(en): € 0,00

Klantenservice - Retourneren

  KLANTENSERVICE
Bestellen
Betalen
Levertijden
Verzendinformatie
Retourneren
Privacy policy
Algemene voorwaarden
Merken Overzicht

Bij provinum.com heeft u als consument recht op 14 dagen zichttermijn

Wat moet ik doen wanneer ik een product wil retourneren?

Indien u een product wilt retourneren, dient u dit binnen 14 dagen na aankoop te doen. Producten kunnen worden geretourneerd indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. 

Meld uw retour aan per email info@provinum.com o.v.v.:

- ordernummer

- naam en telefoonnummer

- reden van de retouraanvraag

- print uw email uit en voeg het document toe aan het pakket

- zorg dat het pakket goed verpakt is

- bewaar uw verzendbewijs welke u ontvangt bij het afleverpunt, totdat uw retour door ons is verwerkt

Na ontvangst van uw retouraanvraag ontvangt u van ons per mail het retouradres. 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retourzenden komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Wanneer u de bestelling ongefrankeerd retourneert zijn wij genoodzaakt extra kosten à € 12,50 in rekening te brengen.

Mag ik mijn bestelling te allen tijde retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling binnen veertien dagen te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na veertien werkdagen, waarna de garantieperiode in werking treedt.

Is het mogelijk mijn bestelling aan de chauffeur te geven of omruilen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer u een product retour stuurt ontvangt u een bevestiging wanneer deze is ontvangen. Binnen twee weken wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten teruggestort of ontvangt u een nieuw product. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat u de aangegeven procedure volgt.

Wat te doen indien mijn bestelling niet compleet of beschadigd is?

Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of (een deel van) uw bestelling is beschadigd, neem dan binnen 48uur na ontvangst contact met ons op. Wij zullen u dan adviseren wat te doen en u helpen het probleem op te lossen! U kunt ons mailen, email naar: info@provinum.com

Wat te doen wanneer een ontvangen product defect blijkt te zijn?

Blijkt een product na aankomst van de bestelling defect te zijn dan dient u direct (binnen 48uur na ontvangst) contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen. U kunt ons emailen naar: info@provinum.com

Zakelijke aankopen

Zakelijke bestellingen hebben wettelijk geen recht van herroeping. Zakelijke aankopen kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. De retour kosten hiervan zijn altijd voor uw rekening.

Voor het verwerken en restocken van retouren brengen wij 15% van de orderwaarde in rekening. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.