slogan

 

Product(en): € 0,00

Klantenservice Betalen

  KLANTENSERVICE
Bestellen
Betalen
Levertijden
Verzendinformatie
Retourneren
Privacy policy
Algemene voorwaarden
Merken Overzicht

Veilig betalen bij ProVinum.com

Zijn de prijzen in de webshop inclusief de btw?

Ja, alle vermelde prijzen van producten in deze webshop zijn inclusief BTW.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

iDEAL, MisterCash (België), Mastercard, Visa, Overboeking per bank NL en BE en Via PayPal.

Hoe weet ik dat ik veilig betaal?

ProVinum maakt gebruik van de betaal gateway van Multisafepay, u rekent af op de veilige betaalserver van dit bedrijf. De Multisafepay transacties worden uitgevoerd volgens strikte veiligheidseisen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.multisafepay.com

Wordt een bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?

Bij betalingen via iDEAL, MisterCash, per Creditcard, PayPal worden alle bestellingen mits voor 15:00 geplaatst en op voorraad, dezelfde werkdag verzonden. Bij betaling middels overboeking duurt de verzending gemiddeld één tot twee werkdagen langer vanwege de verwerking van de betaling bij de bank.

Met welke creditcard kan ik betalen en hoe?

U kunt betalen met Mastercard en Visa.

U plaatst uw bestelling en kiest voor betaling met de gewenste creditcard.
Bij betaling vult u uw creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en vindt u meestal aan de achterzijde van uw creditcard.
De gegevens worden naar uw creditcardmaatschappij verstuurd.
Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvangt u hierover bericht.
In veel gevallen wordt het bedrag aan het einde van de maand van uw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie uw creditcardmaatschappij)

Is betalen met iDEAL nu echt zo makkelijk?

Ja, iDeal is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe kan ik het bedrag overmaken?

U kiest in de checkout voor "overboeking per bank". Na het plaatsen van de bestelling wordt u vervolgens doorverwezen naar de pagina van Multisafepay. Vul hier de gewenste gegevens in, hierna ontvangt u een email met de betaalinstructies.

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?

Ja, nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u per email een orderbevestiging, wanneer de betaling vervolgens is verwerkt ontvangt u hiervan per email een melding met bijgaand een pdf factuur van uw bestelling.